Hormonella obalanser som 
tex förhöjd FSH, Prolactin, hypotyreos 
och hypertyreos

VAD ÄR VÅRA HORMONER?

Hormonsystemet är styrsystemet i kroppen. Det skickar ut signaler (hormoner) till kroppen och berättar för kroppens olika delar vad de ska göra. Det samlar också signaler från kroppen för att berättar för styrsystemet om vad som pågår därute så att den kan styra mot nya förhållanden. Detta enorma informationssystem styrs helt automatiskt av kroppen självt. 

Obalans i hormonsystemet

Ibland kan styrsystemet tappa kontrollen. Vår hormoner hamnar då i oblans. Det kan påverka våra liv enormt mycket, tex vi kan få svår PMS och humörsvängningar som vi inte kan styra över, vi kan få svåra mensblödningar som inte går att stoppa eller vi kan få chokladcystor på äggstockarna och få svårt att bli gravida. Vi kan även bli passiva eftersom vi har ingen lust eller ork vilket folk tolka oss som asocialt. Våra kroppar kan börja ansamla vätska så att vi ser tjocka ut etc etc.

Vi mår helt enkelt riktigt dåligt när våra hornomer är ur balans.
Våra behandlingar handlar egentligen om att hjälpa din kropp att hitta tillbaka till den balansen så att hormoner återgår till den normala styrningen igen. Då kommer du att känna dig starkare och då kommer även livet att bli bättre. 

Kontakta oss om ditt fall!