Vår insikt

InfertilityAid startades av Dr Minqi Yang och Jihua Liu. De upptäckte att det allmänna hälsotillståndet och mentala välbefinnandet har betydligt större inverkan på fertilitet än många inser

Se vår fertilitetscoach Jihua Liu som berättar om hur ditt välbefinnande påverkar din din chans att bli gravid.

Från klinisk observation till
Data-baserat analyssystem

Kinesisk medicin med är helhetssyn och balans-koncept har visat sig vara extemt bra för att hjälpa människor att återfå fertilitet. Vi har lagt ner mer än 10 år på att undersöka och dokumentera patienter med infertilitetsproblem bara för att hitta en effektivt metod att hjälpa dem att överkomma infertilitet. 

Från de 150 lyckad graviditet sammanställde vi de kliniska symtomen typiska för infertilitetspatient. Denna information omvandlas till ett analyssystem som kan identifiera patientens specifika OBALANS med hög precision och samtidigt förskriva personliga örtmedicin som är specifict formulerat enligt personens behov.

Om Jihua Liu

Jihua, BioChem ingenjör från Lunds Tekniska Högskolan. Hon har forskat i USA på school of pharmacy i university of Noth Carolina. Hon har sedan jobbat som konsult för läkemedelsutvecklingsföretag under 13 årstid, samtidigt som hon jobbade med kinesisk medicin. Hon har även jobbat med IT inom data-analys. InfertilityAid är ett resultat av hennes erfareneht från läkemedelsindustry, data-analys men sist men inte minst hennes genuin intresse för örtmedicin. 

"Jag ville utveckla analyssystemt för intertilitet pga det otroliga resultat som vi har kunnat uppnått. Med hjälp av ett IT system kan vi hjälpa miljontals par som längtar efter ett barn!" - Jihua Liu

Om Dr Minqi Yang

Dr Minqi Yang är mycker respekterat doktor av hennes patienter världenöver. I 1986 blev hon överläkare på Kinas preshe became attending phicision in Chinas främsta sjukhus Tongji university hospital. Hon startade sin första klinik i Sverige 1996 och har sedan dess behandlat tusentals patienter med goda resultat. Minqi Yang är utbildad inom både västerländsk och kinesisk medicin.

"Det bästa jag vet är när en patient med leende på sitt ansikte och säger att de mår så mycket bättre." - DR Minqi Yang 

Testa våra behandlingar!