Välkommen till Dr Yangs klinik

För alla er som vill träffa oss, kontakta mottagning i centrala Stockholm

Dr Minqi Yang startade sin klinik 1996 och har sedan dess behandlat mer än 15000 patienter med god effekt!
Våra behandlingar består av kinesisk akupunktur och örtmedicin som är beprövade under tusentals år.

Många som söker sig till oss har komplexa problem som den vanliga sjukvården inte kan lösa. Patienter berättar för oss att: "Alla mina värde är normala, de hittar inget fel på mig men jag mår dåligt!" "De har gjort allt och kan inte göra något mera!". 

Besöksaddress: Rådmansgatan 43, 11358 Stockholm
Telefon: 08-51785688 (Mån-Fre 10-16) 

KLINIKEN ERBJUDER

Akupunktur

Akupunktur ges genom att stimulera kroppens olika punkter med mycket tunna sterila nålar på bestämda punkter i kroppen varvid meridianen stimuleras.
 Längs kroppens meridianer finns omkring 1 000 akupunkturpunkter. Var och en med sin specifika funktion kopplade till de olika organen. Genom att sticka in nålar frigörs eventuella blockeringar i energibanorna och därmed återställs den kroppsliga balansen Yin och Yang.

Örtmedicin

Kinesisk örtemedicin använder sig av hundratals olika växter. Växterna kan kombineras i tusentals recept vilka har utvecklats under årens lopp för att behandla så gott som alla slags sjukdomar. Ett recept innehåller vanligtvis 15-20 olika sorters ingredienser som ska kokas till ett extrakt. Fördelen med extraktet är att det lätt tas upp av kroppen och ger snabb effekt.
Vi har behandlat flera tusentals patienter med hjälp av örter med mycket goda resultat! 

Kopping

Koppbehandling eller Kopping som det också kallas för är en teknik som används mycket i samband med behandling av både lokala qi- och blodstagnation samt detox av hela kroppen. Genom att sätta den på Dumai (huvudmeridianen längst ryggraden centrala närvsystemet stimuleras) kan det även sätta igång hela kroppens meridianer så att Qi kan flöda igen. Speciellt effektiv är den mot dålig blodcirkulation och rensning av toxiner i kroppen (detox) vid tex hudbesvär.

Malou intervjuar Dr Minqi Yang och hennes patienter. De pratade om infertilitet, hudbesvär, hosta och helhetsyn.  

AlmaNova intervjuar
Martina om hur hon efter 5 misslyckade IVF blev gravid med Dr Minqi Yangs hjälp. 

Se hur Dr Minqi Yang berätter hur hon hjälpte Peder med lungcancer. 

Jenny belv gravid efter 10 misslyckad IVF försök

Vår patient Jenny var med i en artikel i Tidningen Hälsa, 2/2016, där hon berättade om hur Dr Yang hjälpte henne att bli gravid med örter och akupunktur. 

Minqi Yang intervjuas av online-tidningen E-Health och berättar om Kinesisk medicin och behandling samt hur det kan hjälpa folk att återfå hälsan
Läs intervjun som pdf.

Anna gjorde flera IVF-försök innan hon hamnade hos Dr Minqi Yang. Anna hade fått tre missfall innan hon testade kinesisk medicin.

Annika Persson blev räddad från svår Whiplash!

Hon var en 32 årig patient från Öland som led av whiplash. Syftet med artikel var att Annika ville informera folk med whiplash skada att det finns hjälp. Före CMC tog Annika 36 tabletter varje dag. Hon hade också testat alla sorters behandlingsformer där bla akupunktur ingick men hon blev inte bättre. Vid första besöket kom Annika till CMC i rullstol tillsammans med sin mor. Efter 10 behandlingar kunde hon köra hem till Kalmar på egen hand.


Jenny Nilson, balettdansös vid Kungliga baletten, hade nästan gett upp hoppet om att få barn innan hon kom till Dr Yang. Med hjälp av kinesisk medicin har hon idag två egna barn.